Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

TYVI-Pienoisralli Lempäälässä
5.6 ajettiin Lempäälässä TYVI Pienoisralli, jossa kaasuteltiin 4 EK:ta ja yhteensä 24kilometriä. Yksi pätkä joka ajettiin kahteen kertaan molempiin suuntiin. Petri lähti tutulla Micralla nuotitettavaan luokkaan isänsä Mikan kanssa ajamaan. Kilpailussa oli vain yksi luokka nuotitettaville luokille, joten kaikki kisasivat samassa luokassa. Petrin ja Mikan luokassa olivat vastassa siis mm. 3kpl. WRX Subaruita, Honda Civic TypeR, RS2000 Escorttia, Seat Ibizaa, GSi Astraa yms.

Ilman tulostavoitteita Petri lähtikin kisaan, nuottia harjoittelemaan. Nuotti saatiinkin kirjattua paperiin kohtuullisen hyvin ja vaivattomasti. Reitti oli todella upea, nopea kylätie, jossa riitti haastavia paikkoja.

Ykkösellä oli todella liukasta ja kohtuu hyvin alkoi Petrin osalta. Nuotti istui melko hyvin ja tilainteitakaan ei ollut, Lehessaari ajoi Subarulla pohja-ajan ja Haapamäen Henkka oli komeasti toinen. Petri oli 7sekuntia Haapamäen perässä, sijoituksen ollessa 5. ja nelostilaan vaivainen sekunti, joka oli näyttävästi etuvetoautoa tuovan Kinnusen Markon hallussa.

EK2 oli sama reitti ja nyt tuli ajollisesti paremmin ja pitoakin tuntui olevan. Kinnusen Markon kans jälleen kova kisa ja nyt Petri taipui 2sekuntia. Isot autot olivat edellä, mutta yllättävän pienet erot olivat, vaikka tehoissa tasoitusta annettiinkin monille 100hevosvoimaa.

Kolmonen oli käännetty, eli sama reitti erisuuntaan. Alkuosuudella Micrasta hajos laatikko, 2.vaihde hukkui ja ilman kakkosvaihdetta koitettiin ajaa, mutta loppuosuudella laatikko hajos lopullisesti, lyöden pyörät lukkoon. Keskeytys oli siis tosiasia. Kaksi vaihdetta meni päällekkäin siirtäjän petettyä ja tuhot olivat mittavat.

- Oli todella hienoa ajaa nuotista pitkästä aikaa, kivaa treeniä kun ennen tätä oli tullut tehtyä kaksi kertaa aiemmin nuotit ja ajettua kerran aiemmin. Hyvin tuli ja oli mukava kiusata isompia autoja. Nyt tuli iso remontti vaihteistoon, mutta onneksi tuli sellaiseen saumaan, että tuskin tarvitsee jättää muutakuin 1000Lakes ralli väliin.

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA