Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
Toivakan SM Rallisprintti Petrin kauden aloitus
Petrin kauden aloitus tapahtui Toivakan SM sprintissä 5.2. Micraan oli tehty muutoksia tälle kaudelle ja värityskin oli muuttunut viimevuodesta..


Keli oli varsin talvinen, asteita mitattiin –33. Rata oli kivan tuntuinen, vaihteleva kylätie jossa oli paljon risteyksiä. Petrin ensimmäinen kierros meni penkinalle, kun järjestäjän toimesta rata oli jäädytetty ja nyt rajulla pakkasella siitä tuli niin kova, ettei piikkipyörä siihen tarttunut lainkaan ja meno oli äärimmäisen liukasta.. Varovaisesti tultiinkin, mutta silti meni pari kertaa penkkaan, vauhdin topatessa lähes täysin ja aikaa tietysti näissä kului.. Sijoitus kuitenkin pienoinen yllätys, luokan 4. ja matkaa 2. tilaan vain 2 sekuntia.. Petri uhkuikin intoa varikolla kun tiedossa oli penkassa menetty aika.. Samalla autolla junnuissa ajoi Nevalaisen Hannu. Hannun ensimmäinen kierros päättyi radan puoleen väliin, kun vetoakseli katkesi. Kisat oli sitten ajettu siinä kohtaa, kun uutta vetoakselia ei mukana ollut.

"- Harmin paikka, nyt olisi ollut mahdollisuus helpohkosti luokan 2. tilalle, mutta ei näille mitään voi. En ole ikinä elämässäni ajanut näin liukkaissa olosuhteissa, aika karmeeta suoraan sanoen. Kävi kylläkin melkoinen tuuri, kun viikonpäästä on RallyTrophyn kilpailu Sonkajärvellä, jonne on matkaa melkoisesti, siellä kun se olisi katkennut niin harmitus olisi ollut moninkertainen. Uusi akseli ei kerkiä Karpiolasta tuleen tulevaan kisaan, mutta onneksi Nyströmmin Henkalla on uudet paketissa ja saan siltä lainaan ja Karpiola tekee hänelle uuden tilalle. "
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA