Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

Tampereella ajettiin F-Cuppia
Tampereen UA järjesti kesän ensimmäisen F-Cupin kilpailun, joka ajettiin 8.9. Kilpailukeskus sijaitsi Nokialla Rantasipi Edenissä. Hannu starttasi veljensä Mikan kanssa VW Golffilla Seniori luokkaan ja numerokseen he saivat 72. Ohjelmaa kisaviikolla oli, kun Golffista hajosi lukko ja kilpailu oli jäädä kokonaan ajamatta, mutta onnekseen he löysivät lainaksi kokonaisen laatikon lukkoineen.

Myös Petri lähti ulkoiluttamaan Micraansa ja kartturiksi viimevuodet istunut Vesasen Juha. Petri ja Juha ajoivat Trophy luokassa, joka ei kuulu F-Cuppiin, joten lähtönumero oli häntäpäästä, 137.

EK1 meni Hannulta totutellessa huomattavasti pidempään perävälitykseen ja torsen lukkoon, sijoitus oli senioreissa 15., mutta ikätasoitusten jälkeen kokonaistilanteessa Hannu oli pätkän jälkeen sijalla 6. Liukasta tuntui olevan.
Petri aloitti pätkän varovasti, kunnon sade/raekuuro osui kohdalle, joka teki ajamisesta melkoista extremeä. Eteen näkyvyyttä ei ollut laisinkaan ja tie meni aivan velliksi, joten pitoa ei ollut laisinkaan. Petri taiteili pätkän luokan toiseksi kiiresintä vauhtia.

EK2 meni Hannulta samaa rataa ykkösen kans, liukasta tuntui olevan ja pieniä ajovirheitäkin kohdalle sattui, kun mailanlapa vasen tuli hieman silmille ja lievä ulosajo jonka lisäksi auto sammui. Aikaa tuhraantui ja hetkeä myöhemmin risteys meni jälleen hieman leveäksi ja aikaa kului taas…. Maalissa sijoitus 13. Kuitenkin. Yhteistuloksissa sijoitus pysyi sijalla 6.
Petrillä pätkä meni kohtuullisesti, liukasta tuntui Petrinkin mielestä olevan, mutta mitään ylimääräisiä kuvioita ei kuitenkaan tullut. Sama sijoitus, eli luokan 2.

Kolmonen oli legendaarinen Pengonpohja. Hannulla hajosi harmittavasti bensapumppu, joten kilpailu oli jätettävä kesken.
Petrillä pätkä alkoi todella hyvin, tietuntemuksesta oli nyt hyötyä. Alkuosuudella luokan johdossa ollut Tuomisto oli ajanut lievästi ulos hajottaen taka-akselin, joten Henkka oli joutunut keskeyttään. Tilanne tiesi sitä, että Petri johti nyt kisaa. Tämän vuoden kirous kuitenkin kävi toteen 2 kilometriä ennen maalia, kun vetoakseli meni jälleen poikki ja Petrinkin oli jätettävä kisa kesken.

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA