Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
Sonkajärvellä RallyTrophyn osakilpailusta suuri pettymys

11.2 ajettiin Sonkajärvellä RallyTrophyn osakilpailu. Petri lähti hieman uudistetulla Micralla ajamaan ja viereen istahti nyt Saaren Sami. Lähes 450km päähän piti jo lähteä perjantaina ja pojat yöpyivät Iisalmessa KylypäHotelli Runnissa. Viikko oli melko kiireinen vetoakseli murheitten takia, mutta kaikki saatiin kuntoon kauden avaus ralliin. Metriäkään ei keritty ajamaan, mutta luottavaisina pojat kisaan kuitenkin lähtivät.

EK1 oli kiva aloitus, vain 5km pitkä joten se sopi erinomaisesti Petrille, koska talven kilometrit olivat vähissä. Lähtövalojen sammuttua Micra lähti hienosti liikkeelle, mutta vaihdetta vaihtaessa noin 10metrin ajon jälkeen veto katkesi ja Petri luulikin että vaihde hyppäsi pois paikaltaan.. Kaikki vaihteet läpi käytyään oli pakko todeta, että vetoakselissa on vika. Ulommainen vetonivel katksesi ja kilpailu jäi 10metrin mittaiseksi.

" Harmittaa aivan älyttömästi, tänne saakka tultiin ja ajettiin 10metriä kilpaa.. Ei voi olla totta! Tärkeät pisteet jäi nyt saamatta. Uutta matoa koukkuun ja ilmottautuminen SM Sprinttiin Mynämäelle, saa nähdä mikä siellä hajoo kun kaikki SM Sprintit mitä olen ajanut, niin niissä on aina ollut jotain ongelmaa.. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä..."
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA