Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
MESTARUUSTAISTO PÄÄTTYI KESKEYTYKSEEN RANTARALLISSA

Sarjan viimeinen osakilpailu ajettiin Turun maisemissa Rantarallissa 8.10. Petri ja Juha olivat kovassa kiireessä laittaneen Micran kuntoon, kun edellisessä kilpailussa 2viikkoa ennen Rantarallia Micra lipesi ulos ja Petri mursi samassa rytäkässä myös häntäluunsa..

Ennen kilpailua testi kilometrejä kertyi pyöreät nolla, mutta pääasia oli että auto saatiin valmiiksi ennen kilpailua. Tavoitteeksi asetettiin voitto ja sitä kautta sarjan mestaruus!

EK1 oli reilut 6km pitkä, vaativa Seijaisten erikoiskoe. EK meni todella hyvin ja ulosajosta ei näkynyt jäävän mitään arpia vauhtiin. Pätkän pohjat kirjattiin hurjalla 7 sekunnin erolla Petrille ja Juhalle, yli sekunti kilometrillä eroa toiseksi ajaneeseen Teemu Braggeen oli kova suoritus, kun panoksena kuitenkin mestaruus. Kolmanneksi ajoi hyvin Poloa käskyttävä Sarjulan Sami, joka jäi Braggen ajasta vain 0,3sekuntia.

EK2:lla mittaa oli vajaat 11,5kilometriä. Jälleen tuntui ajo maistuvan, mutta puolenvälin kohdalla Micra sammui yhtäkkiä ja oli ajettava tiensivuun etsimään vikaa. Noin puolen tunnin etsimisen jälkeen vika löytyi, Hestecin johdot olivat irronneet ja sulivat pakosarjan kylkeen.. Keskeytys oli jätettävä, vaikka johdot irroitettuaan pojat pääsivätkin ajamaan ek:lta pois ominvoimin.

" - Ei oo tainnu koskaan harmittaa näin paljoa. Uskomattoman huonoa tuuria ja teimme kuitenkin todella paljon töitä auton kanssa, että saimme sen kuntoon Jämin ulosajon jäljiltä. Tavoitteena oli ajaa ekat kolme niin lujaa kuin mahdollista ja toivoa, että loput kaksi voisimme jo tarkkailla.. Hyvinhän se alkoi kun pojat jäivät yli sekunnin kilometrillä, mutta ei se paljoakaan lohduta. Jos tarttee positiivisia asioita etsiä niin vauhti on kuitenkin näytetty ja ilokseni Jämin varsin rajusta ulosajosta ei ollut tietoakaan, näinhän sen pitäisin olla, mutta kun ei koskaan tiedä.. Häntäluu murtui Jämillä kahdesta kohtaa ja virittelimme penkkiin pehmusteita jotta ajamaan pystyttiin."
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA