Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
Kauden ensimmäisestä F-Cupista keskeytys

Uusi vuosi ja uudet kujeet.. Näillä eväillä veljekset Hannu ja Mika starttasivat uuteen kauteen. Edelleen suositussa Senior F-Cupissa, mutta kalusto vaihdoksia oli tehty. Takavetoinen Opel Manta oli vaihtunut etuvetoiseen VW Golf2 16V:hen. Odotettavsissa oli siis pienoista opettelua, koska edellisestä etuveto kilpailusta oli vierähtänyt useita vuosia.

Golf on perus tekniikkaa omaava peli ja ennen kilpailua sillä kerittiin ajamaan vain kertaalleen Saukkolassa, joten kilometrit olivat vähissä. Ensimmäinen F-Cupin kilpailu ajettiin Raisiossa 24.1. Pientä muutosta oli edellisistä vuosista tullut, kun Seniorit saivat kunnian ajaa heti yleisten perässä ja Hannun Golffin oviin liimattiinkin numero 60.

EK1 oli mukavat 10,5km pitkä pätkä. Murheet alkoivatkin lähes heti, kun muutama kilometri ek:n lähdöstä auto hiipui ja tehot katosivat. Hiljalleen ek:n maaliin toivoen että vika löydettäisiin ja kilpailu voisi jatkua treenin merkeissä loppuun. Vikaa koitettiin hakeakin, mutta vika ilmeisesti johtui viallisesta bensapumpusta.. Kärkeen kertyi matkaa minuutti.

EK2:lla mittaa 15km ja edellis pätkän ongelmien kanssa painivat Hannu ja Mika ajoivatkin vain maaliin hiljalleen..

Kolmos ek:n lähtöön Golffi sammui, eikä lähtenyt enään käymään. Kilpailu oli siis keskeytettävä. Vika oli sulaneessa tulpassa, joka johtui bensapumpun epäkunnosta.
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA