Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

PEURUNKA RALLI 5.2
Laukaassa ajettiin 5.2 Peurunka ralli, joka oli RallyTrophyn sarjakilpailu. Petri ja Juha Vesanen lähtivät tutulla Nissan Micralla ovissa numero 123.

EK1 oli lyhyt vajaa 8km pitkä jossa alku oli aurattu pellolle. Ihan kiva alku ilman riskejä ja sijoitus luokassa heti komeasti toinen! Pohjat ajoi Teemu Bragge.

EK2 oli jo lähes 15km pitkä! Ajotuntumaa pojat hakivat vielä, mutta sama sijoitus kuin edelliselläkin, eli toinen. Braggelle pohjat jälleen.

Kolmoselle mentiin luokan toisena ja se oli reilu 11km ja todella hienoa tietä. Ajo parani hieman, mutta ajotuntumaa haettiin hiukan vieläkin. Luokan pohja-aika kirjattiin kuitenkin Petrille ja Juhalle.

EK4 oli todella haastava ja paikoittain todella huonossa kunnossa. Mittaa tällä vajaat 11km. Samallailla lähti ek käyntiin, kuin muutkin, mutta yksi oikea hieman yllätti pojat ja lumityöt kutsuivat. Aikaa paloi, mutta matkaan päästiin takaisin ja aikaa yritettiin ajaa kiinni raivolla.. Kaksi kertaa loppupätkällä ajoimme vielä hankeen, mutta näistä selvisimme ilman työntöapua. Sijoitus tippui 4. mutta ero kärkeen venyi yli 20sekuntiin. Pohja-aika meni Kimmo Järvisalolle.

EK5 oli yli 13km pitkä haastava pätkä, joka ajettiin pimeällä. Lisävaloista toimi vain kaksi lamppua, joten näkyvyys ei paras ollut. Edellisen ek:n lumitöiden takia Petri ajoi hieman riskillä huonolla näkyvyydellä ja tuloksena luokan toiseksi nopein aika. Pohjat kirjattiin Sami Sarjulalle.

Viimeinen EK oli vain alle 4,5km pitkä ja paikoittan todella huonossa kunnossa. Lumisade hiukan haittasi ja huonoilla valoilla ei ollut näkyvyyttä lainkaan, joten Petri ja Juha päättivät ajaa viimeisen varmanpäälle maaliin. Sijoitus oli nyt 7. ja pohjat kirjattiin toistamiseen Sarjulalle.

Lopulta pojat olivat 5. ja kärkeen matkaa vain 21sekuntia.

" - Harmittaa se ulkoilu nelosella ihan tolkuttomasti. Paikka oli merkitty mailanlavaksi, mutta kääntyi aivan alta pois. Aikaa meni hukkaan ja sen jälkeen vielä raivolla kaksi kertaa ulos, mutta onneksi niissä ei nostaväkeä tarvittu, vaan auto tuli ominvoimin pois. Muuten ihan ok aloitus, outoa oli tauon jälkeen, mutta kyllä se tästä taas lähtee. Arkuutta oli aika paljon, kun oudokseltaan ei oikeen uskaltanut vielä mennä niin kuin pitää. Tästä on helppo parantaa! Muuten olemme tyytyväisiä kisaan!"

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA