Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
RallyTrophyn sarja jatkui Teijo-Talo rallilla
22.9 ajettiin Perniössä kesän toinen RallyTrophy osakilpailu ja kilpailu kantoi Teijo-Talo ralli nimeä. Petri ja Sami olivat mukana Micralla ja oviin liimattiin 83 numerot.

Kovasti oli töitä tehty Heinolassa katkenneen vetoakseli rikon jälkeen ja syytä etsittiin kuumeisesti. Autoon tehtiin niiden osalta muutamia muutoksia ja auto valmistuikin kisapäivää edeltävänä päivänä perjantaina. Tavoitteeksi asetettiin tällä kertaa vain maaliin pääsy, ja että vika olisi vihdoin ratkennut.

EK1 oli todella vauhdikas noin 10km pitkä pätkä. Ajollisesti ei tullut hyvin, ajamattomuus paistoi selkeästi ja pientä varomista oli havaittavissa. Tuloksena luokan 4. Nopein aika, odotetusti Hellmannin ajettua pohjat kotiteillään. Sarjula ja Toivonen olivat edellä, mutta erot olivat hyvin pieniä.

EK2 oli todella makea 15km pitkä vaativa pätkä, joka tuli Petrin omasta mielestä hyvin ja pohja-aika kirjautettiinkin Petrin nimiin. Hellmannin Juha keskeytti. Toiseksi ajoi Toivonen, mutta erot olivat edelleen pieniä, eroa jäi vain 2,1sekuntia. Ennakkoon pahimman kilpailijan asemaan asetettu Sarjula ajoi risteyksen pitkäksi ja jäi 18sekuntia.

Kolmosella mittaa oli vain reilut 6km. Nyt ei jo kulkenut samaan malliin, mutta perus suoritus antoi luokan toisen tilan Toivosen ajaessa pohjat. Eroa 2,1 sekuntia ja Toivonen meni kokonaistilanteessa piikkipaikalle, Petri seuratessa vain 0,8sekunnin päässä.

EK4:lla mittaa mukavat 15km ja Petri epäonnistui, liian varovainen ajo ja tuntui muutenkin, että ei kulkenut. Kolmas Toivosen ja Sarjulan jälkeen, eroa Toivoseen 6,1sekuntia ja Sarjulaan vain 0,2sekutnia. Toivonen pääsi hieman karkuteille.

EK5 tuli hieman paremmin jo, mutta ei tarpeeksi hyvin. Toivonen ajoi jälleen pohjat Petri seuratessa 5sekunnin päässä ja Sarjula Petristä vain sekunnin päässä. Kilpailu oli jo tässä vaiheessa ratkennut Toivosen hyväksi, kun jäljellä oli viimeinen, vain 5km pitkä pätkä.

Viimeisellä varmisteltiin oikeen urakalla ja maaliin tultiinkin toisella sijalla!

- "Hieno, mutta vaikea päivä. Ajamattomuus näkyi selkeästi, varovaisuutta oli kun koitettiin säästellä vetareita, risteyksissä mummoiltiin sen takia. Kyllä ne nyt tuntuu kestävän, kyllä toinenkin sija tuntuu makealta kun vastoinkäymisiä on ollut runsaasti ja tämäkin reissu oli lähellä peruuntua, viimeisenä ehtoona saimme auton kuntoon. Kilometrejä ei tänä vuonna ole tullut juuri lainkaan, se selkeästi vaikuttaa vauhtiin. Nyt suunnataan katseet ensivuoteen, Lammille ei ole mielenkiintoa lähteä, autokin tarvitsee huoltoa.. Olisi kova juttu jos ensivuotta varten vaikka treenaisimme, sitä kun olemme tehneet viimeksi 2007 ja silloinkin 20kilometrin verran", Petri naurahtaa.
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA