Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

NOKIAN TALVISPRINT 30.1
Nokialla ajettiin perinteikäs Nokian Talvisprint 30.1. Kilpailussa oli mukavasti 100 kuljettajaa. Meidän teamissa kilpaili Hannu senioreissa, Petri yleisessä ja Anton nuorissa. Hannulla alla oli tuttu Opel Manta ja Petrillä sekä Antonilla Nissan Micra.

Petrin ensimmäinen kierros meni mukavasti, ottaen huomioon treenikilometrit joita ei kertynyt lainkaan. Liukasta oli, kun numero oli 4 ja takapyöriksi laitettiin tarkoituksella huonot, jotta auto kääntyisi paremmin. Se ei kuitenkaan mennyt ihan nappiin, kun liukasta tuntui olevan ja perä oli irti koko ajan. Ekan kiierroksen jälkeen Petrin sijoitus oli 3.

Hannun ensimmäinen kierros meni varovaisesti ja pitovaikeuksia oli vaikka muille jakaa. Hannun sijoitus ekan kierroksen jälkeen oli 4.

Antonin ensimmäinen kierros meni täydellisesti pieleen, kun auto jäi lähtöön puoleksi minuutiksi jumiin.. Sijoitus Antulla tässä vaiheessa jotain muuta kuin piti..

Toiselle kierrokselle Micraan sekä Mantaan vaihdettiin renkaita ja Petrillä olikin hieman yritystä jo pelissä. Pieleen mennyt lähtö söi kallista aikaa ja lievää käyntihäiriötä oli myös, kun auto meinasi sammua pariin otteeseen. Aika ei parantunut, kuten ei suurella osalla muillakaan. Sijoitus siis hienosti 3.

Hannulla pitovaikeudet jatkuivat ja kunnon ajoa ei saanut aikaiseksi. Myös moottoripuolella oli hieman murhetta. Hannun sijoitus koheni kuitenki pykälällä, ollen lopulta 3.

Antun vaikeudet jatkuivat myös toisella kierroksella, kun hyvin mennyt alku sai harmillisen lopun, kun kaasuvaijeri lähti irti 100m ennen maalia ja Anttu joutui rullaamaan maaliin tuhlaten paljon aikaa. Auto rullasi juuri ja juuri maalilipun ohi ja pysähtyi 5m lipun jälkeen. Antun sijoitus oli 11., mutta ilman ongelmaa sijoitus olisi ollut jotain ihan muuta...

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA