Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
Kauden toinen SM Sprintti Mynämäellä

19.2 ajettiin kauden toinen SM Rallisprintti legendaarisella Kärrysten maisemissa. Micra oli saanut uusia vetoniveliä edelliskisan jälkeen, mutta testiä taas pyöreät nolla ennen kilpailua..

Todella kova lumisade teki päivästä haastavan ja sitä oli myös reitti. Upeä Kärrystentie oli näyttämönä ja Petrillä oli suunnitelmissa parantaa sijoitusta Toivakan pettymyksen jälkeen.

Ensimmäinen kierros oli todella liukasta ja se otettiinkin varmanpäälle rataan tutustuessa. Pientä ongelmaa oli havaittavissa, kun jarrupoljin meni aina ensimmäisellä painalluksella pohjaan, mutta toisella jo poljin tuntui hyvältä. Sijoitus ekan kierroksen jälkeen oli mukava elikkä luokan 3. nopein.

Toiselle kierrokselle ei jarruille voitu tehdä mitään, mutta syy ilmeisesti selvisi. Toiselle kierrokselle Petrin luokka lähti ensimmäisenä ja tauolla aurattu rata oli vieläkin osittain melko liukas, joskin parempi kuin edellisellä kierroksella. Varmanpäälle ajo tuotti 3. sijan, joka tyydytti Petriä, kun koko alkutalvi on painittu murheitten kanssa.

Nevalaisen Hannu ajoi junioreissa Micralla myös ja hänen sijoitus Petrin tapaan oli luokassa kolmas.

" - Ei mennyt ihan nappiin, mutta tyytyväinen silti olen. Jarruissa oli hieman sanomista kun poljin meni aina ekalla pohjaan, se vaikutti hieman, mutta en usko että sijoitukseen se kuitenkaan vaikuttanut.. Toisella kierroksella oli urat täynnä lunta, mutta silti pito oli parempi kuin ekalla. Ihan perusajoa, ei mitään riskiä niin kuin olikin tarkoitus. Sprintti autoille ei tälläisellä trophy luokan ralli kikattimella pärjää, mutta sijoitus oli mielestäni hyvä vaikka kärkeen jäikin aika paljon matkaa. Seuraavaksi on edessä Hankiralli joka on meidän sarjakilpailu, joten samana päivänä ajettava SM Sprint jää minulta väliin. "

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA