Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

sekä Mouhijärvellä
Mouhijärvellä ajettiin sprinttiä lauantaina 19.2. Kilpailun reitti oli todella hieno kylätie. Petrin viikko meni kovassa kuumeessa ja huoltomiehet laittoivat Micraan uuden kytkinlevyn sekä asetelman. Anton oli jälleen mukana ajamassa myös.

Ensimmäisen kierroksen lähtö ei Petriltä onnistunut, kun valojen vaihduttua ei ollutkaan vaihdetta silmässä.. Ajo meni aika varovaisesti ilman turhia riskejä ja kohtuu liukasta tuntui olevan, kun numero oli 2.

Luokan pohjat tulivat odotetusti selkeällä erolla, mutta tyytyväinen Petri ei vielä ollut. Kytkin luisti jälleen ja sitä saimme ihmetellä oikeen olantakaa, kun kaikki oli kytkimeen kuitenkin uusittu. Toisella kierroksella kytkin luisti jo niin paljon, että edes ajan parantaminen ei ollut mahdollista. Sijoitus säilyi luokan ensimmäisenä ja yleiskilpailussa sijoitus tippui, ollen lopulta 11.

Antonin ensimmäinen kierros päätyi ojaan ja toisella maltillisella ajolla maaliin!

Petri: - Taas harmittaa, vaikka luokkavoitto tulikin. Toisella kierroksella ajo tuntui jo todella hyvältä, mutta kytkin luisti niin rajusti että parannus oli mahdotonta. Kytkimessä ei riitä paine, joten tarttee keksiä ratkaisu siihen, kun viikonpäästä on jo taas kilpailu edessä.

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA