Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
Länsirannikko rallista tuliaisina voitto!
Länsirannikko ralli Turussa ajettiin 17.9 ja kilpailulla mittaa reilut 200km, joita erikoiskoe kilometrejä hieman vajaat 60km. Se oli RallyTrophyn toiseksi viimeinen osakilpailu ja Petri ja Juha olivat mukana jo tutuksi tulleella Nissan Micralla. Tilanne sarjassa oli se, että vain voitto kelpaisi, koska sarjan ensimmäinen kilpailu jäi ajamatta kun auto ei valmistunut, joten pisteissä riitti kirimistä ja jokaisen kilpailun pisteet lasketaan lopputuloksiin.

Alkukesänä hajonnut laatikko oli korvattu toiseen ja nyt oli lukkokin kunnossa, sekä hieman testiä parin kilpailun verran oli takana, joten luottavaisin mielin pojat lähtivätkin ralliin.

EK1 oli alle 5km, eli varsin lyhyt aloitus. Hieman tunnustellen tuli aloitus, olihan edellisestä pimeästä kilpailusta jo vierähtänyt tovi.. Luokan toiseksi nopein aika kirjattiin pojille, pienoisen yllätyksen teki paikkakunnan oma mies, Hellmannin Kalle joka kirjautti 3sekunnin pohjat. Pieni tilannekin kohdalle osui, kun pätkän ensimmäinen vasen pääsi hieman yllättämään.

EK2 olikin jo liki 14,5km pitkä ja vaativa ek. Hyvä ja tasainen ajo tuotti jälleen toisen sijan, mutta eroa pohjat ajaneeseen Mr. Salkkari eli Sarjulan Samiin vaivaiset 0,1sekuntia.

Kolmos EK oli 8,4km pitkä, makeaa ja nopeaa tietä. Ajo parani selvästi ja pohja-aika oli nyt tosiasia. Hieman yllättyneinä pojat katselivat ek:n aikaa, kun toiseksi ajanut Sarjula jäi 6sekuntia.

Nyt oli vuorossa huolto ja sinne tultiinkin luokan johdossa. Reilut 10sekuntia oli johto tällä hetkellä. Edessä oli kaksi pitkää erikoiskoetta. Nelonen oli 15km pitkä ja varsin hieno tie jälleen. Ajollisesti tuli hyvin, ei mitään ylimääräistä, perus ajoa! Pohja-aika jälleen, nyt 6,4sekunnin erolla ennen Teemu Braggea.

Viimeiselle 5 EK:lle lähdettiinkin jo varsin hyvässä luokkajohdossa ja tavoitteena oli ajaa varmasti maaliin ja maalissa häämöttävää arvokasta luokkavoittoa. Pientä jännitystä oli ilmassa ja varovainen ajo tuotti päätös pätkällä toisen sijan, Braggen ajaessa komeat 5,7sekunnin pohjat.

Voitto oli nyt tosiasia ja se tuli hienolla 21,6sekunnin erolla ennen Teemu Braggea ja kolmanneksi ajanut Sarjulan Sami jäi tällä kertaa tasan 30sekuntia. Täydet sarjapisteet saatiin täältä mukaan.

" - Hieno päivä kaiken kaikkiaan, jäi makee fiilis! Nyt auto toimi niin kuin sen pitää, ollaan ajettu tämä kausi ilman lukkoa ja auto on uuden lukon myötä parempi kuin koskaan ennen. Pisti jo välillä huolestuttaan että eikö kyyti enää riitä, mutta onneksi syy selvisi nyt. Pieni yllätys oli noin suuri ero, tuntui että olisi ollut varaa kiristää tarpeen vaatiessa. Auto on nyt makee ajaa! Harmittaa kun emme päässeet sarjan ekaan kisaan, sieltä jäi saamatta arvokkaat pisteet. Nyt olemma takaa-ajossa, mutta sarjavoitto vaatii kahdelta ekalta epäonnistumiset. Laskin että jos olisimme olleet Riihimäellä mukana niin johtaisimme varmasti sarjaa. Peurungassa voitto lipesi hankeen, jossa vietimme 25sekuntia. Mutta tälläistä tämä on.. ;) Viikonpäästä lähdemme Jämi ralliin harjottelureissulle, jotta olisimme hyvässä iskussa myös sarjan viimeisessä kilpailussa Rantarallissa. "
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA