Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
Kangasniemellä kaasuteltiin kauden kolmas F-Cupin kilpailu
Kangasniemi isännöi kauden kolmatta F-Cupin osakilpailua, joka ajettiin 6.3. Hannu Ja Mika starttasivat Senior luokkaan jälleen ja Jämsän katkera keskeytys oli unohdettu. Opel Mantan oviin liimattiin numero 85 ja Senioreita oli jälleen ilmoittautunut mukava määrä, kaikkiaan 30 paria.

EK1 oli reilut 10km pitkä ja Hannu aloitti mukavasti kisan avaus EK:n ollen 5. Oksasen Raimo ajoi pohja-ajan, josta Hannu jäi 11,6sekuntia.

Rallin toinen erikoiskoe oli mitaltaan lähes 15km. Oksaselle jälleen pohja-aika ja Hannu oli jälleen hyvissä asetelmissa ollen nyt pykälän edellistä EK:ta paremmalla sijalla, 4., jääden 13,2sekuntia.

Kolmannella EK:lla oli mittaa reilut 11,4 kilometriä ja tämän jälkeen oli luvassa kilpailua ainoa huolto. Samalla kaavalla mentiin, mutta yksi oikea tuli senverran silmille, että hanki kutsui. Aikaa ulosajossa paloi 5-10 sekuntia.

Sijoitus pätkällä oli ulosajosta huolimatta 7. ja Ripatin pohja-ajasta jäätiin reilut 10 sekuntia.

Vuorossa oli huoltotauko, jossa käytiin perusasiat läpi sekä vaihdettiin renkaat. Hannu oli tauolle tultaessa loistavasti 3. ja edellä ajaneeseen Väätäiseen eroa oli ainoastaan reilut 12sekuntia, kun sitä lähteissä oli reilusti enemmän.

EK4 oli huollon jälkeen ja 8,9km mittaa. Jämsässä alkanut epäonni ei ottanut laantuakseen, kun pätkän alun jälkeen Hannu ja Mika huomasivat, että kaikki ei ole kunnossa ja moottori puuttuu tehoa. EK ajettiin läpi ja ulosajokin mahtui matkalle, mutta siitä selvittiin vain kosmeettisilla vaurioilla. Sijoitus odotetusti heikkeni tehojen uuvuttua. Nyt 12.sija kun Ripatti ajoi jälleen pohja-ajan, josta Hannu jäi 22,5sekuntia.

EK5:llä oli mittaa 12,40km. Moottori huononi entisestään ja se kävikin enään kolmella sylinterillä. Kiirettä ei enään ollut, kun nyt oli jo selvää että kilpailu tulee päättymään keskeytykseen. Kolmella sylinterillä maaliin piiputtaen saatiin kuitenki aika joka oli luonnollisesti heikko 13.

" - Vauhtia näyttäisi olevan riittävästi, mutta tekniset epäonnet ovat vaivanneet. Riihimäellä ajettiin varmanpäälle ja sieltä tulikin yllätyksenä 2.sija. Sen jälkeen nostettiin vauhtia, mutta tekniikassa on ollut ongelmia. Todennäköisesti kesäkauden avaus Teijo-Talo ralli jää näillä näkymin väliin, koska Tallinna ralli on samaan aikaan. Erittäin hieno sarja ja mukava porukka täällä Senioreissa! "
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA