Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

Jämsässä kauden toinen F-Cup

13.2 ajettiin Jämsän ympäristössä kauden toinen F-Cupin sarjakilpailu. Hannu ja Mika lähtivät luottavaisin mielin Senior luokkaan, jossa heillä oli hyvä tilanne kun ensimmäisen osakilpailun jälkeen he olivat sarjassa toisena.

Tavoitteet asetettiin korkealle ja Hannulla ja Mikalla olikin selkeä suunnitelma kisaan. Alusta asti kovaa ja tavoitteena hyvä sijoitus sekä korkeat sarjapisteet.

Kilpailussa ajettiin vain 4EK:ta, mutta mittaa niillä olikin reilusti, kun EK kilometrejä oli luvassa mukavat 70km.

Kisan avaus pätkällä oli mittaa lähes 15km. Riskikynnystä oli selvästi nostettu Riihimäen jälkeen ja EK tuli hyvin ja sijoitus komeasti 4. Oksasen Raimo teki selkeät, lähes 9sekunnin pohjat ja Hannu jäi 14.4sekuntia ollen siis neljäs. Pieni tilannekkin pätkälle mahtui.

Toinen EK oli mitaltaan 11.10km. Nyt oli vauhti päällä ja Hannu kellotti komeasti pohja-ajan melkein 3sekunnin erolla Golffia kuskanneeseen Markku Laaksoon.

Nyt oli kilpailusta ajettu puolet ja huoltotauko edessä. Toisella EK:lla alkoi perästä kuulua ylimääräistä ääntä. Huollossa vikaa tutkittiin ja harmittavasti sitä ei saatu kuntoon, koska perävälitys oli hajonnut ja hyvin alkanut kilpailu oli jätettävä kesken. Kiitos Koskisen Jukalle joka aktiivisesti yritti autoa saada kuntoon...

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA