Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
Jämi rallista peltitöitä...

Petrin ja Juhan seuraava kisa kurvailtiin Jämijärven upeissa maisemissa 24.9. Kilpailu oli tarkoitettu testikisaksi ennen tärkeää Rantarallia. Luokassa ei montaa autoa ja poikien tarkoitus olikin ajaa varmasti maaliin ja kerätä kilometrejä...

EK1 oli mukavaa tietä pituudeltaan 7.7km. Hyvin lähti sujuun, eikä mitään virheitä matkanvarrelle sattunut. Pohja-aika kirjattiin huimalla 21.1 sekunnin erolla!

Kakkonen oli todella vaativaa ja hienoa tietä, loppuosuus tarkkaa ajettavaa pienempää tietä. Mittaa komeat 22.8km. Hyvin tuli jälleen ja ajo tuntui maistuvan, mutta noin 19km kohdalle osunut nyppy vasen yllätti pojat ja oja kutsui ja siellä häämöttänyt kivi, johon keula otti melkoisen iskun ja kilpailu jäi siihen..

"- Tilasto kamaa selkeesti. Oli eka kerta kun Micra kirpoo hansikkaasta, suoraan sanottuna tätä olen odottanutkin. Nyt tuli osuma vaan todella pahaan paikkaan, kun Rantaralliin on aikaa tästä kilpailusta tasan 2 viikkoa. Kiirettä tulee, jos meinataan saada auto iskuun. Auto ei kauheen suuria vaurioita lopulta kärsinyt mutta oma hommansa niissä aina on. Todella tyhmä virhe minulta, kun etukäteen tiesimme, että kilpailua ei tule luokan sisällä olemaan, vaan voimme ajaa ilman tyhmyyksiä maaliin. Hieman otti paikat kipeää ja varmuuden vuoksi jouduimme käymään sairaalassa kuvauksissa, mutta onneksi paikat oli ehjät, niskat venähti ja häntäluu otti pikkaisen kipeää. Hanssi olisi kyl auttanu tässä tilanteessa..."
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA