Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
Petrin kesän aloitus Jalasjärven sprintistä
1.7 ajettiin perinteikäs Jalasjärven sprintti. Tie oli aikaisemmista vuosista tuttu, lähes 5km pitkä ja nopea kylätie.

Petri lähti hieman uudistusta saaneella Micralla numerolla 4. Luokka koki osanottaja pulaa, joten Petri olikin ainoana luokassaan. Samalla autolla junioreihin osallistui Otto Aro.

Ensimmäinen kierros meni Petriltä varmanpäälle, hieman tunnustellen uusittuun etujousitukseen. Kelpo aika tuli ja alusta toimikin oletettua paremmin heti. Nämä olivat Petrin ensimmäiset kilometrit tänä kesänä, treeniä ei siis ollut lainkaan alla.

Toinen kierros myöskin varmanpäälle, ehkä liiankin varmasti ja aika huononi lähes sekunnilla, vaikka pitoakin tuntui olevan paremmin, kuin ensimmäisellä.

Luokkavoitto siis kisasta tuloksena ja luottavaisena 1000Lakes Rallyyn, kun saatiin positiivinen kokemus etujousituksesta. Myös Oton kilpailu meni erittäin hyvin, luokan toinen sija ja pytty kainalossa kotio!

- Sellainen viimeinen yritys puuttui kokonaan, koska kiirettä ei ollut tälläkertaa, koska ajoin yksin luokassani. Mutta olen tyytyväinen etutolppiin, tuntuivat todella hyviltä ja saimme muutaman kilsan alle ennen 1000Lakesia. Toinen kierros tuli vielä rauhallisemmin, hieman kokeilin saada yleisölle luisuja aikaiseksi. Saatiin molemmat tänään pytyt, kun Ottokin ajoi hyvin ja oli toinen. 1000Lakesiin on kiva lähteä, viime vuonna piti se ajaa, mutta vaihdelaatikko hajosi ennen kilpailua, joten se jäi väliin. Sieltä tavoitteena on voitto, siitä lähdetään :)

PS. Incar menoa löytyy täältä: http://arosolutions.1g.fi/videot/jalasjarvi12/
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA