Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

Itäralli Joensuussa päätti talvikauden
12.3 ajettiin Joensuussa legendaarinen Itäralli, joka on aikaisempina ollut SM sarjan kilpailu. Petri ja Juha olivat tehneet Micraan paljon töitä, jotta kytkin pitäisi. Syy selvisi kun laatikko otettiin pois.. Kytkinakselin stefa oli revennyt ja oli vuotanut öljyt kytkimeen.

EK1 oli pientä tietä ja pahasti uralla. Mittaa vajaa 6km. Maltillinen ajo tuotti luokan pohja-ajan yli 5sekunnilla.

EK2 oli jo 10,57km ja vaihtelevaa tietä. Loppuosa hyvin nopeaa ja kääntyilevää. Nyt pojat ajoivat sen mitä osasivat ja jälleen kirjattiin pohja-aika 3,2sekunnilla ennen Sarjulan Samia.

Tässä vaiheessa pojat johtivat jo varsin selkeästi, noin 15sekunnilla, kun Sarjula oli ajanut ykkösellä hankeen.

EK3:nen meni jo maltillisemmin, mitään riskejä ei haluttu ottaa, kun johtoasema oli hyvällä mallilla. Perusajo ja luokan 3. nopein aika, mutta toisena ollut Bragge otti uhkaavasti poikien johtoasemaa kiinni ja eroa oli enää vajaa sekunti.

EK4 oli huimat 26,7km pitkä. Nyt pojat joutuivat ajamaan tosissaan kilpaa. Noin puolessa välissä huomasimme Bragen edellämme, joten pahin kilpakumppani oli ajanut ulos menettäen minuutteja aikaa. Peräkkäin ajettiin toistakymmentä kilometriä maaliin asti. Sarjulalle kirjattiin hurjat pohjat ja pojat olivat ek:n kakkosia.

Johtoasema oli minuutti, joten kaksi viimeistä päätettiin ajaa varmistellen.

EK5 ja EK6 menivät körötellessä maaliin ja maalissa odottavaa voittoa. Hieman rupesi jännittään, kun autossa koko talven ollut käyntihäiriö paheni ja jopa 3 kertaa jo sammui ek:lla. Onneksi kesti maaliin asti ja voittomarginaaliksi kirjattiin 1minuutti ja 5sekuntia!

" - Kyllä oli upea kisa, kun ensikerran tänä vuonna auto toimi! Kaksi pahinta kilpakumppania ulkoili ja se helpotti meidän urakkaa. Kaksi ekaa pätkää tultiin hyvin ja kolmosella jo hellitimme, mutta meinas käydä vanhanaikaisesti kun Bragge hyökkäs ja ajoi meidän kantaan. Sitten nelosella taas kaasu pohjaan, mutta puolessa välissä Bragge oli ajanut hankeen ja se nostettiin meidän eteen. Ajoimme Braggen perässä varmaan 10km. Sen jälkeen ei ollut kiire mihinkään, kun eroa oli niin paljon. Kyllä oli mahtavat tiet! Tästä on hyvä jatkaa kesäkauteen, uskoisin että kesällä olemme vahvempia ja voitosta tullaan taisteleen kaikin voimin."

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA