Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

Karvas keskeytys Neste Jari-Pekka rallista..

RallyTrophy sarjan kesän ensimmäinen kesäkilpailu ajettiin Heinolassa Neste Jari-Pekka rallissa 25.8. Petri ja Sami lähtivät tutulla Nissanilla numerolla 93 ja tavoitteena heillä oli ainoastaan voitto.

Edellisessä kilpailussa hieman reistaillut vaihteisto saatiin korjattua juuri ennen kilpailua, joten kiirettä piti, jotta auto tulisi kuntoon.

Ek1 oli 14,50km pitkä erittäin vaativa ja hieno pätkä. Korkeuseroja oli paljon ja koko ajan kääntyi. Siirtymällä ennen ykköstä pojat ajoivat harhaan 15km, joten meni tiukille, että ilman AT pisteitä selvittiin. Aikaa jäi ruhtinaalliset 30sekuntia. Hieman hapuillessa pätkän alku menikin ja varusteita korjattiin vielä pätkällä.. Puolenvälin jälkeen rytmi vasta löytyi ja loppu tuli erittäin hyvin. EK:lle mahtui vielä yksi lähes täysin toppaaminen, kun varoittaja huitoi keskellä tietä, vaikka auto olikin ojassa keskellä suoraa 100m päässä. EK:n kolmas 7,7sekuntia pohjat ajaneesta Sarjulan Samista. Pienoinen yllätys olikin aika, kun puolet ek:sta meni aivan pieleen sattuneesta syystä..

EK2:lla mittaa noin 12,3km ja ykkösen tapaan erittäin makea pätkä jälleen. Nyt tuli jo totutusti, rytmi löytyi ja Petrillä olikin tarkoitus kuroa ykkösellä menetetty aika kiinni. Noin 5km ennen maalia vetoakseli päätti, että leikki jää tähän. Hiljaa yksipyörävetoisella köröttelimme kävelyvauhtia vielä maalia kohden ja jäimmekin maalimutkiin katselemaan kilpailua penkan puolelta. Keskeytys oli siis tosiasia.

- Harmittaa aivan mielettömästi, ei voi käsittää tälläistä tuuria. Kakkonen tuli mielestäni jo ihan ok hyvin, mutta vetoakseli meni poikki. Ei näille mitään voi, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, vai miten se oli… Sarjassa ei enään ole mitään mahdollisuuksia, mutta menemme ehkä kiusaamaan muita seuraavaan sarja skabaan. Tampereen F-Cuppiin menen nollaamaan tämän pettymyksen, siellä olisi tarkoitus ajella rauhallisesti keskellä tietä maaliin ja saada kilsoja tälle vuodelle alle.. Niitä muuten ei kauheasti tänävuonna ole kertynyt..

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA