Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

Sprinttiä Hausjärvellä
Petrin ohjelmassa oli Hausjärvellä ajettu SM sprint 13.2. Reitti oli varmasti yksi Suomen hienoimpia, lähes 5,5km pitkä ja vauhdikas tie. Myös Anton oli mukana Petrin Micralla.

Valmistautuminen oli tehty hyvin kun, edellisenä päivänä ajettu asiakastilaisuus toimi kivasti myös treeninä ennen kisaa. Kaikki meni kuitenkin pieleen jo avaus kierroksella, kun kytkin luisti melkoisesti pilaten mahdollisuudet hyvään aikaan. Varsinkin nopeilla osuuksilla, joita hausjärvellä on aika paljon, kytkin luisti todella rajusti. Toiselle kierrokselle Petri ei lähtenyt ollenkaan, joten sijoitus jäi vaisuksi, luokan 7.sija. Antonin ensimmäinen kierros meni rataan tutustuessa ja toisella kierroksella kävi tie kapeaksi päätyen näyttävään pyörähdykseen.

Petri: - Kyllä harmittaa kovasti, olisi ollut kiva nähdä kuinka Trophy vireisellä ralliautolla olisi kerinnyt sprinttiautoja vastaan. Luokan voitosta ei olisi tarvinnut ajaa, mutta tavoitteet olin asettanut 3-5 parhaan joukkoon, joka olisi ollut mielestäni realistinen, mutta vaatinut täydellisen onnistumisen.

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA