Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

Lahdessa lumitöitä

Lahdessa ajettiin kauden ensimmäinen F-Cupin kisa. Mukavassa
talvikelissä starttasi Hannu ja Turo tutulla Opel Mantalla numerolla
91. Moottori parsittiin kiiruulla kasaan Waltikka rallin hajoamisen
jälkeen. Kilpailijoita Seniori luokassa oli mukavat 38 kuljettajaparia.

EK1 Oli heti kärkeen komeat 17,5km pitkä. Alkukankeutta ei tuntunut olevan ilmassa, ja Hannu ajoikin neljänneksi nopeimman ajan. Senioreissa käytetään tasoituksia ja mitä vanhempi kuljettaja sitä vähemmän "aikasakkoa". Pohjat kirjattiin Juha Korhoselle, joka ajaa Toyota Corolla GT:llä, mutta tasoituksien jälkeen Hannu johti kilpailua.

EK2 Olikin jo maltillisempi 10km pitkä. Hyvä ajo jatkui ja tuloksena viides sija, kärjessä mentiin edelleen tasoitusten jälkeen. Pohjat jälleen Korhoselle.

Huoltotauolle tultaessa autoon perus tarkastukset ja lisävalot keulalle. Pientä yllätystä oli ilmassa kun kuulimme johtopaikasta. Tauon jälkeen oli tankkaus ja siitä matka jatkui kohti EK3:sta.

EK3 oli 8km pätkä. Alku meni hyvin, perus ajoa. Sitten n. 3,5km kohdalla pudottava oikea yllätti ja hanki kutsui, aikaa tuhlaantui nostotalkoissa noin 1,5minuuttia. Parisen kilometriä tuosta eteenpäin, vasen yllätti ja Manta oli taas hangen puolella.. Auto jäi mahastaan kiinni, eikä suostunut heti irtoamaan. Aikaa nosto talkoissa kului arviolta 10 minuuttia ja tästä johtuen pyyhe päätettiin heittää kehään. Kiitokset nostopurukalle!!

Seuraavaksi vuorossa on Nokian Talvisprint 30.1 ja 12.2 olisi F-Cupin toinen osakilpailu Jyväskylässä.

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA