Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

Pitkän tauon jälkeen ajettiin Hannu 65v ralli!

3.9 oli pitkän tauon jälkeen hyvänä testi kisana ajettu Hannu 65v ralli Valkeakoskella. Edellisen kerran 5.6 ajetussa TYVI rallissa Micra koki täydellisen laatikko tuhon ja samalla tuli todettua lukon olleen rikki jo pidempään. Kilpailussa ajettiin samaa reittiä neljään kertaan, kaksi kertaa molempiin suuntiin ja reitillä mittaa oli reilut 11km. Petri lähti isänsä Mikan kanssa nuotitettavaan luokkaan, tarkoituksena saada treeniä sekä ajoon että nuotin tekoon.

Varovaisesti kisa lähtikin liikkeelle ja ajamattomuus paistoi selkeästi, kun ajotaukoa oli kertynyt 3 kuukautta ja kesällä kilometrejä oli alla vain vaivaiset 55km. Toinen EK menikin jo huomattavasti paremmin ja auto tuntui ehkä jopa ekaa kertaa ajettavalta.

Kolmonen ajettiin sitten toiseen suuntaan ja se tuli todella hyvin, pari pientä virhettä tuli mutta aikaa niissä ei juurikaan menetetty. Viimeinen EK tuli myös todella hyvin ja pienen pieni tilannekin mukaan mahtui. Loppuosalla rankkasade osui kohdalle ja hetken aikaa oli näkyvyys melko olematon.

"- Oli todella kiva ajaa nuotista, on se hienoa hommaa! Ajot tuntui todella hyvältä, vaikka tänä kesänä ei laatikko murheitten takia ole juurikaan ajettu. Autossa on nyt uusia laatikko ja lukko, Harry Hocklyn suorakytkentä ja Gripperin lukko. Erityis kiitos Nyströmmin Henkalle muuten tästä mahdollisuudesta! Jotenkin tuntuu että lukko on ollut todella kauan pois pelistä, koska nyt se tuntui ajolleen paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Tästä on hyvä lähtee Ruoveden sprinttiin treeni mielellä, jotta saataisiin hieman kilometriä alle ennen Länsirannikon rallia. "

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA