Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
LEGENDAARISESTA HANKIRALLISTA VOITTO!

RallyTrophy sarjan toinen osakilpailu oli legendaarinen, pitkät perinteet omaava Hankiralli Porvoossa. Edellinen kilpailu jäi ainoastaan 10 metrin mittaiseksi ja nolla pistettä, joten nyt oli pakko onnistua, mikäli kauden tavoite saadaan toteutettua.

Sää oli erittäin hieno, aurinko paistoi ja pakkasta oli vähän. Petri lähti kartturinaan Saaren Sami tutulla Nissan Micralla ajamaan voitosta ja täydestä pistepotista. Taso oli nyt äärimmäisen kova ja porukkaa oli paljon, joten vaikea päivä oli tiedossa siis..

EK1 oli vain 4km pitkä, joten se sopi Petrille hyvin, koska edessä oli kauden ensimmäiset kilometrit rallissa. Takkuilevaa olikin ajo ja sijoitus oli luokan 3. Sarjulan Samin ajaessa pohjat. Petri jäi 3,3sekuntia.

EK2 jouduttiin perumaan, koska historic luokan auto oli syttynyt tuleen ja oli palanut poroksi.

EK3 oli 8,2km vauhdikas pätkä ja edelleen ajamattomuus näkyi varsin selkeästi Petrin ajossa, mutta sijoitus nousi pykälällä, eli nyt 2. Salkkari Samin ajaessa jälleen pohja-ajan, mutta nyt eroa kärkeen kertyi 7,6sekuntia joka oli varsin paljon.

Tauolle tultaessa Petri oli toisena, mutta tiukkaa oli, kun 4 kilpailijaa oli parin sekunnin sisällä. Tauolla pojat päättikin, että loppupäivä ajettaisiin kilpaa.

Nelosella oli mittaa vajaat 6km ja siellä jälleen toinen, eroa luokan pohjat ajaneeseen Järvisalon Kimmoon oli vain 0,4sekuntia. Selänteen Juha oli kolmas ja jäi pohja-ajasta vain 0,8sekuntia joten tiukkaa taistoa oli luvassa kahdella viimeisellä. Sarjula ajoi ulos ja menetti 50sekuntia, joten kärkipaikka siirtyi Petrille, mutta vain 0,2sekunnin erolla Järvisaloon, Selänne oli kolmantena ja vain 0,9sekuntia Petristä. Nyt oli pakko ajaa tosissaan kaksi viimeistä ek:ta.

EK5:lla mittaa 10,3km ja vauhdikas sekä erittäin makea pätkä ylityksineen. Petri latoikin nyt kaiken peliin ja pohja-aika kirjattiin yllättäen varsin selkeästi. Selänne jäi 5,5sekuntia ja Sarjula 6,1sekkaa. Järvisalo joka hengitti niskaan jäi jo reilut 11sekuntia.

Viimeinen EK oli kilpailun pisin, mittaa sillä oli reilut 14km. Hieman liukasta oli paikoitellen, mutta hieno pätkä myös tämä. Jälleen Petri takoi pohjat! Sarjula jäi 7sekuntia ja Selänne jo 14sekuntia. Voitto tuli jota Petri ja Sami lähtivät hakemaankin!

" - Ihan kiva päivä. Aamulla ajossa ei ollut mitään viitteitä kilvanajosta, mutta tauon jälkeen sain rytmistä kiinni ja kahdella viimeiselle oli atakki päällä. Kauden eka ralli ja sen huomasi aamulla, vauhti oli kateissa ja liian varovasti ajoimme. Loppu tuli hyvin ja viimeisellä oli kaksi tilannettakin, mutta niistä selvittiin ilman aikamenetyksiä. Harmi kun Sami ajoi ulos, olisi tullut tiukka kisa, vaikka yllättävän paljon jäikin noilla kahdella viimeisellä. Täydet pisteet tuli jota haimmekin! Auto on todella hyvä ja kesäksi saamme pieniä päivityksiä siihen vielä. Tästä on hyvä jatkaa, ensi lauantaina ajamme Juhan kanssa Häijää rallin ja talvi olisi sitten paketoitu. "
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA