Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään
NESTE HÄIJÄÄ PIENOISRALLI TALVEN PÄÄTÖS

10.3 ajettiin talvikauden päätös Häijäässä. Kilpailussa ajettiin sama Perämaantie kolmeen kertaan. Nopea tempoinen kilpailu jossa EK kilometrejä oli luvassa 21km.

Petri lähti Nissanilla Juhan kanssa ajamaan ja oviin liimattiin numerot 30. Petrille ja Juhalle ek ei ollut tuttu, vaikka se melkoisen lähellä kotipaikkaa olikin. Myös Hannu oli mukana Mannilan Turon kanssa ja koska Golf oli Kangasniemen jäljiltä palasina, he osallistuivat Mäen Timon nopealla Toyota Corolla FX GT:llä kisaan. Yhtään ei Hannu päässyt autolla ajamaan ennen kilpailua, joten uuden auton metkuihin opeteltiin ek:lla.

Petrillä EK1 tuli mukavasti, todella liukasta tuntui olevan, mutta se oli sama kaikille luokassamme. Puolessa välissä yksi nyppy oikea tuli hiukan silmille, mutta tilanteesta selvittiin onneksi. Pohja-aika kirjattiin 2sekunnilla ennen nuorta hurjapäätä Tuomiston Henkkaa.

Joka pätkän välissä oli huolto ja huollossa huomasimme kytkimen pettäneen Nissanista, joten kilpailu oli jätettävä kesken.

Hannun kilpailu alkoi autoon tutustuessa ja yksi pyörähdys mahtui ja aikaa siinä meni liki 2minuuttia kun pakki ei suostunut toimimaan ja he odottelivat yleisöä apuun. Sijoitukset luonnollisesti menivät siinä, mutta maaliin Hannu ja Turo pääsivät.

" - Harmi homma, mutta onneksi se hajosi täällä eikä viikkoa aikaisemmin Hankiksessa! Hieno tie oli päästellä meneen ja yksi paikkakin sieltä löytyi. Hieman tuli silmille nyppy oikea, mutta ei aiheuttanut suurempia toimenpiteitä, pieni sladi ja that its" naurahtaa Petri. Nyt kesäksi huollamme Nissanin perusteellisesti ja pieni päivityskin on tulossa alustaan.
YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA