Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

Kortesuo Motorsport valmiina kesäkauteen
On kulunut jo 5kk siitä kun viimeksi ajettiin kilpaa, tuolloin Oulun maisemissa Pohjola rallissa, jossa Petri ja Sami nappasivat voiton.

Nyt kesäkauteen lähdetään Mänttä 200-rallista, joka ajetaan tulevana lauantaina. Sarja tilanne edellyttää maaliin pääsyä, jotta kirkkaimmasta mitalista voidaan taistella tosissaan. Talven jälkeen Nissan Micra ei ole kokenut isompia muutoksia, isoin lienee tuhoutuneen lukon tilalle vaihdettu uusi, joka on erilainen kuin aiemmin käytössä ollut. Asuton ulkoasu sen sijaan on saanut aivan uuden värin sekä teippauksen, väriksi valikoitui teamille hyvin tuttu Kawasaki green.

Testiä Petri ei ole kerinnyt ajamaan kuin muutaman kilometrin, mutta sekin hyvin varovaisesti kun viikolla rankkasateet tekivät tielle kepposen ja tie muuttui kuravelliksi. Kylmiltään siis lähdetään liikkeelle, rengasmerkkikin vaihtui, joten alkupätkät tarttee tutustua autoon sekä renkaisiin..

Tarkoituksena oli ajaa kerta vielä ennen Mänttä rallia, mutta auton viimeistelyssä on vierähtänyt odotettua enemmän aikaa, joten testit jäävät väliin.

- Aika jännittyneenä odotan tulevaa kisaa. Testit jäivät käytännössä nollaan, muut ovat ajaneet jo tänä kesänä kilpailuja sekä testiä, joten taidetaan tällä kertaa olla altavastaajia selkeesti. Voi olla, että alkumatka menee tarkkaillessa, mutta suotavaa olisi, että rytmistä saisi kiinni mahdollisimman aikaisin tai peli on pelattu.. Sarjula ja Toivonen pitäisi jollain konstin pitää takana sarjan kannalta, mutta aika vaikea tehtävä se tulee olemaan. Koitetaan ilmanmuuta, ei tässä kohtaa jo voi luovuttaa, Petri virnistää.

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA