Uutiset
Tiimi
Kalusto
Historia
Galleria
Myydään

Black Rocket ralli aloitti kesäkauden

14.5 ajettiin Turengin seudulla RallyTrophy sarjan neljäs osakilpailu. Nokian UA:ta edustavat Petri Kortesuo ja Juha Vesanen lähtivät tutulla Nissan Micralla ajamaan.
EK kilometrejä oli 40km ja pätkiä neljä. Treeniä pojat eivät kerinneet ajamaan yhtään, joten pitkän tauon jälkeen vauhti oli hieman arvoitus..

EK1 oli pituudeltaan noin 12,5km ja erittäin hieno pätkä. Perusajoa, hieman paistoi ajamattomuus, mutta pojat olivat yllättyneitä, että ajo sujui kuitenkin kohtuullisesti. Sijoitus oli 4. Sarjulan Sami ajoi hurjat pohjat ja jatkoi siitä mihin oli talvella Joensuussa jäänyt!

Toiselle ek:lle pojat lähtivät parantamaan ja hyvin onnistuikin. Pituutta siellä oli reilut 13,2km, vaativaa ja nopeaa tietä. Alussa huomiolla oleva nyppyvasen meinas yllättää ja pientä happea otettiin. Onneksi tilanne saatiin selvitettyä ja maaliin päästiin kunnialla. Pohjat kirjattiin nyt Järvisalolle, joka aloittikin todella vahvasti kilpailun. Pojat olivat kolmanneksi kiireisempiä.

Kolmas ek oli pituudeltaan 13,8km ja myös hieno ja nopea ek. Ajo parantui koko ajan ja nyt oli jo hyvä maitti päällä. Ei mitään isompia virheitä ja jälleen 3. nopein aika. Sarjulalle kirjattiin jälleen hurjat pohjat.

Viimeiselle ek:lle lähdettäessä olivat pojat kokonaistilanteessa sijalla 4 ja edellä oleva Selänne vain 1.6sekunnin pässä. Pojat miettivätkin kuumeisesti jäädyttääkö tilanteen vai ottaako suuren riskin ja kokeilee ajaa kiinni.. Mittaa ek:lla oli 8.2km. Petri päätti kokeilla ajaa kiinni Selännettä ja nyt tultiin hyvin. Ei yhtään virhettä ja meno tuntui maistuvan. Pojat olivatkin maalissa sitä mieltä, että jos Selännettä ei tuolla ajolla saavuteta niin saa olla tuloksissa edellä.. Pohja-aika kirjattiin Petrille ja Selänne jäi liki 5sekuntia, joten kokonaistilanteessa pojat nousivat kilpailun kolmanneksi!

- Hienot tiet, nopeaa ja kääntyilevää polkua, itse tykkään tälläisistä teistä. Alkuun olimme hiukan hukassa kun soralla emme olleet ajaneet yhtään, edellisen kerran kilpa-auton ratissa olimme Joensuussa. Ihmeen hyvin se silti lähti sujuun ja loppua kohti paransimme luonnollisesti. Kakkosella oli lievä tilanne, muuten ei tilanteita ollut. Viimeinen pätkä tultiin hyvin, oli pakko yrittää siellä ja onneksi onnistuimme. Tulos oli hyvä ja tästä on hyvä jatkaa taas.

YHTEISTYÖSSÄ

Satakunnankatu


Aro Solutions - Edullisia ja toimivia kotisivuratkaisuja.
AUTOKORJAAMO
TMI JANNE VESANEN
Puh. 0400-925553
NOKIA